חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
לביבות כרובית
6 כוסות פרחי כרובית
1/2 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
3 ביצים גדולות
1 כפית תיבול איטלקי הרב דה פרובאנס
שמן זית לטיגון
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל
להגשה: רוטב עגבניות מרינרה מוכן וגבינת פרמזן מגוררת
• מעבדים 6 כוסות של פרחי כרובית במעבד המזון, עד שמתקבל מרקם אחיד (כמו פירורים).
• מעבירים את הכרובית לקערה גדולה.
• מוסיפים 1/2 כוס קמח, כפית אבקת אפייה ו-3 ביצים גדולות ומערבבים היטב.
• מוסיפים את התיבול האיטלקי -הרב דה פרובנס, ו- 1/4 כפית פלפל שחור (או לחילופין תיבול אחר לטעמכם.)
• מערבבים היטב, ועם הבלילה נוזלית מידי, מוסיפים עוד כף קמח.
• מחממים מחבת עם 1/2 כוס שמן זית על אש בינונית עד רתיחה.
• שימו לב להשתמש בשמן זית שמתאים לטיגון, ואם אין לכם כזה, השתמשו בשמן אחר שמתאים לטיגטון!
• כשהשמן חם מספיק, משתמשים בסקופ או בשתי כפות כדי ליצור לביבות, ומטגנים אותן בשמן החם, עד שהן מזהיבות (4-3 דקות), ואז הופכים ומטגנים מהצד השני.
• השתמשו בתרבד, כדי לשטח את הלביבות בזמן הטיגון, וכשהן מוכנות, הוציאו אותן לצלחת שעליה נייר סופג, כדי שהשמן העודף יספג.
• בוזקים על הלביבות החמות מעט מלח וגבינת פרמזן מגוררת, ואפשר גם פטרוזיליה קצוצה.
• מגישים את הלביבות חמות, עם רוטב מרינרה (עגבניות) לטבילה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים