חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מניפת תפוחי אדמה בתנור
4 תפוחי אדמה אדומים בגודל בינוני - מקולפים
2 כפות חמאה מומסת או שמן זית
מלח ופלפל גרוס עבה
2 כפות גבינת רומנו או גבינת פרמזן מגורדת (לא חובה)
2 כפות פירורי לחם
• מחממים תנור ל- 215 מעלות.
• מקלפים את תפוחי האדמה, שוטפים ומייבשים אותם.
• חותכים כל תפוח לפרוסות כמו מניפה או אקורדיון (אך לא חותכים עד הסוף, כך שתפוח האדמה נשאר שלם).
• כשתפוחי האדמה מוכנים, מסדרים אותם זה לצד זה על תבנית פיירקס או תבנית רגילה מצופה בנייר אפייה.
• מניחים את התפוחים כשהמניפה כלפי מעלה ושופכים מעל כף חמאה מומסת או שמן זית.
• מוודאים שהשומן יכנס גם בין העלים של תפוח האדמה.
• בוזקים מעל מלח ופלפל שחור.
• מכניסים לתנור ל- 35 דקות.
• אחרי 35 דקות, מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור ושופכים עליהם עוד כף חמאה או שמן זית.
• מעל בוזקים גבינה מגורדת ופירורי לחם ועוד מעט מלח ופלפל.
• מחזירים את תפוחי האדמה לתנור לעוד 20 דקות עד השחמה.
• מגישים חם.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים