| 
 
 | |  | 
    
  
      
	לחץ להדפסת המתכון
		| 
                            | שוקי עוף בדבש וחרדל | 
              | 
                    | מרכיבים : |  
                    | 
                     10 שוקי עוף או לחילופין עוף שלם חתוך ל- 8
           1/2 כוס חמאה מומסת (או מרגרינה) 
                     1/2 כוס דבש
                       
                       1/4 כוס חרדל
                      
                         1 כפית מלח
                   
                     
                      1 כפית אבקת קארי
                    
                     כמה כפות שומשום קלוי (לא חובה)
                 
                      
                     
                  
                     
                  
                      
                     |  
                    |  |  | אופן הכנה : |  
                    | • מחממים תנור ל- 180 מעלות. •
מכינים תבנית עם נייר כסף ועליה מסדרים את שוקי העוף בשכבה אחת.
 •
למרינדה מערבבים 1/2 כוס חמאה או מרגרינה מומסת, עם 1/2 כוס דבש, 1/4 כוס חרדל, כפית מלח וכפית קרי ומערבבים יחד.
 •
שופכים את הרוטב על השוקיים ומצפים אותן היטב.
 •
מכסים את התבנית עם נייר כסף ואופים בתנור משך 30 דקות.
 •
אחרי 30 דקות, מסירים את נייר הכסף, ומורחים את העוף עם המיצים שניקוו בתבנית.
 •
מחזירים את התבנית לתנור לעוד 15 דקות, ואז מוציאים אותה ומורחים עוד מהנוזלים על העוף.
 •
חוזרים על הפעולה כל 15 דקות, עד שהעוף מוכן. (בערך עוד 30 עד 45 דקות).
 •
לפני סיום, אפשר להעלות את התנור לגריל כדי לקבל צבע שחום יפה.
 •
כשהעוף מוכן, אפשר לבזוק עליו גרגירי שומשום ולהגיש חם.
 •
בתאבון.
 |  | 
 |  |   Rotev.co.il-מתכונים בוידאו | 
 
 |