חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פירה כרובית
1 ראש כרובית גדול נקי חתוך לפרחים
2 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות
1/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת
1 כף גבינת שמנת רזה (לא חובה)
1/2 כפית מלח
1/8 כפית פלפל שחור
לקישוט: עירית או פטרוזיליה קצוצה
• מחממים סיר עם מים על האש, מכניסים פנימה רשת אידוי, וכשהמים רותחים מוסיפים את פרחי הכרובית.
• מכסים את כלי האידוי ומאדים את הכרובית עד התרככות, כ- 10 דקות.
• בנתיים מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית על אש בינונית ומוסיפים את השום.
• נותנים לשום להתרכך אך לא להשחים (כ- 30 שניות), ומורידים את המחבת מהאש.
• בנתיים, מכניסים חצי מכמות הכרובית לבלנדר ומרסקים דק.
• מוסיפים גם את החצי השני של הכרובית ומעבדים גם אותה עד שמתקבל פירה אחיד.
• מעבירים את פירה הכרובית לקערה ומוסיפים לה את השמן עם השום.
• מוסיפים גם את גבינת הפרמזן וגבינת השמנת ומערבבים היטב.
• מוסיפים מלח ופלפל ומגישים חם עם קישוט של פטרוזיליה קצוצה או עירית.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים