חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
תותים ברוטב שקדים
3/4 כוס שקדים טבעיים עם קליפה - שבורים לחתיכות גסות
1 כוס חלב
1 כוס שמנת מתוקה
1/2 כוס סוכר
4 חלמונים
7 כוסות תותים נקיים חתוכים לרבעים
• מחממים סיר קטן על אש בינונית וקולים את השקדים משך כדקה (בלי שמן).
• כשהשקדים משנים צבע, מוציאים כרבע כוס מהשקדים החוצה לקישוט בהמשך.
• להכנת רוטב אנגלז: מוסיפים לשקדים שנותרו בסיר את החלב ומערבבים. (שימו לב שאין להניח לחלב לרתוח אחרת הרוטב ישבר!).
• מוסיפים את השמנת הסוכר והחלמונים ומערבבים היטב בלי שיגיע לרתיחה.
• ממשיכים לערבב בלי הפסקה על אש נמוכה בין 5 ל-10 דקות עד שהרוטב מסמיך מעט.
• מוציאים את הרוטב מהאש ומסננים את השקדים החוצה.
• מצננים את הרוטב במקרר כמה שעות לפני ההגשה.
• להגשה: שמים מהתותים בקערות אישיות, שופכים מעל כל קערית כמה כפות מהרוטב ומעטרים עם שקדים קצוצים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים