|
|
גלידת תות |
מרכיבים :
|
360 גר' תותים טריים נקיים
3/4 כוס סוכר
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
1 כוס חלב
2 כוסות שמנת מתוקה
|
|
אופן הכנה :
|
• מנקים את התותים ומכניסים אותם לבלנדר.
•
מרסקים את התותים בבלנדר עם 3/4 כוס סוכר ומשאירים את הבלילה לנוח 10 דקות.
•
מוסיפים לתותים קורט מלח וכפית תמצית וניל משובח.
•
מוסיפים גם כוס חלב ושתי כוסות שמנת מתוקה ומעבדים משך 10 שניות בלבד.
•
אם תעבדו יותר מידי המרקם יהפוך לקצפת, והגלידה תשאר במרקם של מוס!
•
מכניסים את הבלילה למכונת הגלידה ומניחים לה להפוך לגלידה, כמה זמן שנדרש.
•
כשהגלידה מתקשה, יש להעבירה מידית לפריזר כדי שלא תהרס.
•
מכסים את הגלידה בניילון נצמד ומכניסים לפריזר למשך כמה שעות עד שהיא מתקשה.
•
מגישים עם עיטור של תות טרי.
•
בתאבון.
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|