|
|
חזה עוף ברוטב עגבניות ופלפלים |
מרכיבים :
|
4 נתחי חזה עוף שלמים
300 גר' רוטב עגבניות מוכן לבחירתכם (רוטב סלסה או רוטב פסטה)
2 כפות חרדל
1 כף דבש
1/2 כוס סוכר חום
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 כוס מים
|
|
אופן הכנה :
|
• שמים בקערה את הרוטב המוכן (רצוי רוטב סלסה שמשמש לטבילה של נאצ'וס).
•
מוסיפים 2 כפות חרדל, כף דבש ו-1/2 כוס סוכר חום.
•
מוסיפים כוס מים ומערבבים היטב. מוסיפים את פרוסות הפלפל הפרוס ומוסיפים את נתחי חזה העוף.
•
משרים במקרר משך כשעה כדי שהעוף יקבל את הטעמים.
•
מעבירים את העוף המושרה יחד עם הנוזלים לתבנית עמוקה לתנור, ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות משך כ- 45 דקות.
•
מגישים חם עם הרוטב, על אורז או פתיתים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|