|
|
כריך מוצרלה וטונה |
מרכיבים :
|
1 בגט טרי
ממרח זיתים שחור (טפנד)
צרור בזיליקום טרי
צרור ארוגולה טריה (רוקט)
1 קופסת טונה בשמן זית
2 עגבניות פרוסות לעיגולים
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• פורסים את הבגט לאורכו ומורחים את שני הצדדים בטפנד זיתים שחורים.
•
מניחים ארוגולה (רוקט) על צד אחד של הכריך, מעל שמים את העגבניות, ומעליהן את המוצרלה.
•
מוסיפים מעט מלח ופלפל.
•
מפזרים את הטונה מעל המוצרלה ומעל הכל מכסים בעלי בזיליקום. סוגרים את הכריך.
•
מכניסים כמה קיסמים במרווחים שווים על מנת שהכריך לא יתפרק כאשר חותכים אותו.
•
מגישים עם רצועות סלרי וגזר.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|