חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סנגריה אבטיח
12 כוסות של קוביות אבטיח
1 בקבוק יין לבן יבש (750 מ"ל)
1 כוס וודקה
1/2 כוס ליקר טריפל-סק
1 תפוז חתוך לפרוסות
1 לימון ליים חתוך לרבעים
1 כוס אוכמניות טריות (לא חובה)
1/2 כוס סירופ מתוק*
לסירופ מתוק:
1 כוס סוכר
1 כף מיץ לימון
• מכניסים 9 כוסות של קוביות אבטיח לבלנדר ומעבדים אותן במהירות גבוהה לנוזל חלק. (אפשר בכמה פעמים אם אין מקום בבלנדר).
• מעבירים את המיץ שנוצר דרך מסננת דקה לכד הגשה יפה.
• מוסיפים 750 מ"ל יין לבן יבש, כוס וודקה, ועוד 1/2 כוס ליקר טריפל-סק.
• לסירופ:
• מחממים בסיר גדול, 1/2 כוס מים עם כוס סוכר וכף מיץ לימון, מביאים לרתיחה ומורידים את האש לבינונית נמוכה. מבשלים עוד 5-10 דקות תוך ערבוב עד שהסוכר נמס לחלוטין.
• מוסיפים, חצי כוס סירופ מוכן לסנגריה ומערבבים היטב.
• מוסיפים עוד 3 כוסות קוביות אבטיח קטנות, לימון ליים חתוך לרבעים, תפוז חתוך לפרוסות וכוס אוכמניות טריות (לא חובה).
• מצננים 4 שעות במקרר, ומגישים עם קישוט של פלח אבטיח.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים