חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
בוריטו מקסיקני
1 בצל קצוץ
1/2 פלפל חלפיניו ירוק חריף קצוץ
1 כף שום קצוץ
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 שקית עלי סלק שטופים
1 כפית כמון
קורט אבקת פלפל קאיין חריף
1 קופסת שימורי שעועית שחורה
חבילת טורטייה - טורטיות מוכנות
1 גביע שמנת חמוצה
כוסברה קצוצה
• כרוב פרוס לרצועות
גבינת מוצרלה מגורדת
• מחממים מעט שמן זית בסיר ומקפיצים את הבצל, השום, הפלפל החריף והפלפל האדום, עד השחמה. (כ-5 דקות).
• מוסיפים כפית כמון, קורט פלפל קאיין חריף ואת עלי הסלק או המנגולד וממשיכים לערבב.
• כשהעלים מאבדים כמחצית מנפחם, מוסיפים את השעועית ומערבבים עוד 2 דקות.
• מוסיפים מלח ופלפל, את השמנת החמוצה ומעט כוסברה.
• מחממים מחבת ומניחים עליה את הטורטייה.
• קולים את הטורטייה כ- 2 דקות מכל צד, ומניחים על צלחת.
• מפזרים במרכז הטורטיה מעט כרוב, מעליו את את השעעוית עם עלי הסלק, ומעל מוצרלה מגורדת.
• סוגרים את הבוריטו כמו מעטפה.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים