חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
המבורגר פטריות פורטבלו
2 לחמניות פוקצ'ה או אחרות
1 שן שום
כמה כפות שמן זית
2 פטריות פורטבלו גדולות
גבינת עיזים למריחה
1/2 בצל סגול חתוך לעיגולים עבים
1 קופסת שימורי גמבה קלויה
1 צרור ארוגולה (רוקט)
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפיות אורגנו יבש
מלח ופלפל
• בוחרים פטריות גדולות במיוחד ומנקים אותן עם מטלית נייר (לא במים).
• שופכים מעל הפטריות השלמות ועיגולי הבצל, מרינדה של שמן זית, חומץ בלסמי, מלח, פלפל ואורגנו.
• מחממים מחבת פסים כבד וצולים את פרוסות הבצל (יש לדאוג שישארו שלמות) והפטריות כ- 5 דקות מכל צד.
• לוחצים עם התרבד או מניחים כלי כבד על הפטריות כדי ליצור אפקט פסי חריכה.
• מוציאים את הפטריות והבצל מהאש ומחזירים למרינדה כדי שיקבל עוד טעמים.
• פורסים את הלחמניות באמצע, מושחים במעט שמן זית וקולים בחום גבוה כדקה עד השחמה.
• מוציאים את הלחמניות ועורמים על צד אחד עלי ארוגולה, פרוסת בצל, פטריה שלמה, פרוסות גמבה ועוד עלי ארוגולה.
• את הפרוסה השניה מורחים בגבינת עיזים ומכסים את ה"המבורגר".
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים