|
|
אורזו בסגנון אביבי |
מרכיבים :
|
כוס וחצי פתיתים ארוכים (אורזו)
1 בצל קצוץ
6 פטריות פרוסות
1 גזר פרוס לעיגולים
1 כוס אפונה קפואה או בשימורים
גרדת לימון מלימון אחד
שמן זית
מלח ופלפל
4 כוסות ציר או מרק עוף או ירקות
|
|
אופן הכנה :
|
• מחממים סיר עם מעט שמן זית, מוסיפים את הבצל והפטריות ומקפיצים עד שהבצל מזהיב.
•
מוסיפים את הפתיתים ואת הגזר ומערבבים כדקה.
•
מוסיפים את ציר העוף (או ירקות לשומרי כשרות). מביאים להרתחה.
•
מערבבים היטב, מורידים לאש קטנה ומבשלים עוד כ- 7 דקות עד שהנוזל נעלם.
•
כ- 2 דקות לפני סיום הבישול מוסיפים את האפונה, גרדת הלימון, הפרמזן, ומעט מלח ופלפל.
•
מערבבים שוב, מוציאים מהסיר ומגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|