חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
שרימפס על מצע תרד
500 גר' שרימפס נקיים
1 ראש שום קלוף וקצוץ
6 כפות שמן זית
1/4 כוס יין לבן
מיץ מחצי לימון
חבילת תרד טרי
פטרוזיליה קצוצה
1/2 כפית פתיתי צ'ילי אדום
מלח ופלפל
• מניחים שתי מחבתות על האש.
• למחבת השרימפס מוסיפים 4 כפות שמן זית, ולמחבת השניה 2 כפות.
• מחלקים את השום וצולים מחצית ממנו בכל מחבת משך כדקה עד שמתרכך.
• למחבת שבו שמנו יותר שמן, אנחנו מכניסים את השרימס, ומערבבים מעט. מוסיפים מלח, פלפל ומעט יין לבן.
• למחבת השניה מכניסים את התרד ומערבבים ומכסים במכסה.
• חוזרים למחבת השרימפס ומוסיפים צ'ילי ומיץ לימון.
• מערבבים ומכבים את האש. (סכ"ה בישול השרימפס יארך כ- 3 דקות). מורידים את השרימפס מהאש ומוסיפים לו את הפטרוזליה.
• חוזרים לתרד, מערבבים ומוסיפים מלח, פלפל וגרגירי צ'ילי.
• כשהתרד מצטמצם לחצי מנפחו (כ- 5 דקות) מכבים את האש.
• מניחים את התרד על צלחת הגשה ומפזרים מעליו את השרימפס.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים