|
|
טאקו דגים חריף |
מרכיבים :
|
פילה דג מושט (אמנון) או דג דומה
2 טורטייה מוכנות
כוס כרוב קצוץ
1/2 כוס עגבניות שרי פרוסות
3 כפות יוגורט רגיל
שן שום קצוצה
3 גבעולי כוסברה קצוצה
1 בצל ירוק קצוץ
1/4 פלפל ירוק חריף קצוץ
מיץ מלימון ליים
|
שמן זית
•
פפריקה
•
מלח ופלפל
|
אופן הכנה :
|
• מערבבים בכלי את היוגורט עם מיץ הלימון, השום הקצוץ והפלפל הירוק החריף.
•
מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ, הכוסברה, והכרוב.
•
מוסיפים מלח ופלפל ואת עגבניות השרי.
•
מערבבים הכל היטב, טועמים, מתקנים טעם, אם צריך ומניחים בצד על מנת שהסלט יספוג את הטעמים.
•
בוזקים על הדג מלח, פלפל ופפריקה משני צדדיו.
•
מחממים מחבת עם מעט שמן זית וצולים את פילה המושט כ- 3-4 דקות מכל צד.
•
מחממים את הטאקו (הטורטייה) על המחבת כדקה מכל צד.
•
מוציאים טת הטורטייה מהמחבת ומניחים עליה את פילה המושט ועליו מניחים את הסלט.
•
מקפלים כמו פיתה ואוכלים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|