|
|
פסטה פנה עם תרד ועגבניות |
מרכיבים :
|
500 גר' פסטה פנה מחיטה מלאה
שמן זית
סלסלת עגבניות שרי חתוכות לחצאים
1 קופסת שימורים של שעועית לבנה
4 שיני שום
500 גר' עלי תרד בייבי
כמה עלי בזיליקום קצוצים
1 כוס ציר ירקות
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• קוצצים את השום וחותכים את העגבניות לחצאים.
•
מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומקפיצים את השום כדקה.
•
מוסיפים את עגבניות השרי, מלח ופלפל, מעט צ'ילי ומערבבים 3 דקות.
•
מוסיפים את ציר הירקות (או ציר עוף), ואת השעועית ומערבבים.
•
מוסיפים את עלי התרד, מכסים את המחבת ומבשלים 3 דקות.
•
מכינים את הפסטה על פי הוראות ההכנה.
•
מסננים את הפסטה ושופכים אותה אל תוך הרוטב יחד עם עלי הבזיליקום.
•
מערבבים כדקה.
•
מגישים עם עיטור עלי בזיליקום.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|