|
|
ההודו המושלם |
מרכיבים :
|
חזה הודו במשקל 2 ורבע קילו, קשור ומוכן לצלייה
2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות
2 גזרים חתוכים לקוביות
1 בצל גדול חתוך לקוביות גדולות
מלח ופלפל
1 כף עלי רוזמרין טרים
חמאה או מרגרינה
1 כף מרווה קצוצה
|
|
אופן הכנה :
|
•מפזרים על תבנית האפיה את הסלרי הגזר והבצל.
•
מוסיפים מלח ופלפל ועלים מענף רוזמרין (ללא הענף).
•
מרככים את החמאה או המרגרינה ומערבבים אותה עם המרווה הקצוצה.
•
מניחים את חזה ההודו (החזה עטוף בעור וקשור) על הירקות ומורחים מעליו את חמאת המרווה.
•
בוזקים על ההודו מלח ופלפל מכל הצדדים.
•
מכניסים את חזה ההודו לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות משך כשעה וחצי או עד שהחום הפנימי של העוף מגיע ל- 75 מעלות. (165 פרנהייט).
•
כשההודו מוכן, מוציאים מהתנור ונותנים לו לנוח כמה דקות לפני הפריסה.
•
פורסים את חזה ההודו לפרוסות דקות ומוסיפים רוטב לבחירתכם (מתכון מומלץ מצורף).
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|