|
|
דלורית חגיגית ותפוחי אדמה זעירים |
מרכיבים :
|
דלורית חתוכה לקוביות
כמה ענפי רוזמרין
שמן זית
גרדת לימון משני לימונים
מלח ופלפל
כמה ענפי טימין טרי
תפוחי אדמה קטנים
מלח ים גס
|
|
אופן הכנה :
|
• מקלפים את הדלורית וחותכים לחתיכות גסות. מסדרים על תבנית חרס או פיירקס.
•
מחממים סיר עם שמן זית על האש, וצולים לשתי דקות את הרוזמרין וגרדת הלימון. מורידים מהאש ומפזרים על הדלורית.
•
מוסיפים מלח ופלפל.
•
בנתיים מנקים את התפודים הזעירים עם הקליפה ומסדרים על תבנית אחרת.
•
מפזרים מעל שמן זית, כמה גבעולי טימין טרין, פלפל שחור ומלח ים גס.
•
מכניסים את שתי המנות לתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות למשך כ- 35 דקות או עד שמשחימים מעט.
•
מוציאים את התפודים ואת הדלורית מהתנור, מסלקים את עלי הטימין והרוזמרין ומגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|