חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
דלורית חגיגית ותפוחי אדמה זעירים
דלורית חתוכה לקוביות
כמה ענפי רוזמרין
שמן זית
גרדת לימון משני לימונים
מלח ופלפל
כמה ענפי טימין טרי
תפוחי אדמה קטנים
מלח ים גס
• מקלפים את הדלורית וחותכים לחתיכות גסות. מסדרים על תבנית חרס או פיירקס.
• מחממים סיר עם שמן זית על האש, וצולים לשתי דקות את הרוזמרין וגרדת הלימון. מורידים מהאש ומפזרים על הדלורית.
• מוסיפים מלח ופלפל.
• בנתיים מנקים את התפודים הזעירים עם הקליפה ומסדרים על תבנית אחרת.
• מפזרים מעל שמן זית, כמה גבעולי טימין טרין, פלפל שחור ומלח ים גס.
• מכניסים את שתי המנות לתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות למשך כ- 35 דקות או עד שמשחימים מעט.
• מוציאים את התפודים ואת הדלורית מהתנור, מסלקים את עלי הטימין והרוזמרין ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים