|
|
רטטוי חצילים |
מרכיבים :
|
1 חציל אחד קצוץ (2 כוסות)
1/2 כוס בצל קצוץ
1/2 כוס שימורי עגבניות מקולפות
1 כף שום כתוש
1 כף בזיליקום טרי
מלח ופלפל
שמן זית
|
|
אופן הכנה :
|
• מחממים מחבת עם מעט שמן זית, מכניסים את הבצלים, מערבבים כחצי דקה עד הזהבה ומוסיפים שום כתוש.
•
מערבבים עוד חצי דקה ומוסיפים את קוביות החצילים.
•
ממשיכים לערבב בין 3 עד 6 דקות. מוסיפים מלח ופלפל ואת העגבניות הקצוצות.
•
מערבבים עוד 2 דקות ומוסיפים את הבזיליקום הקצוץ.
•
מגישים עם עיטור עלי בזיליקום.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|