|
|
קלצ'ונה פלפל ונקניק |
מרכיבים :
|
2 פלפל ירוק חתוך לרצועות
2 בצל חתוך לרצועות
1 כף אורגנו טחון
מלח ופלפל
1 כוס בשר נקניק טחון
בצק מוכן לפיצה (מתכון מצורף)
ביצה טרופה
|
|
אופן הכנה :
|
•מחממים מחבת כבדה על האש עם מעט שמן זית ומוסיפים את הפלפלים ואת הבצל.
•
מקפיצים ומוסיפים את האורגנו. מוסיפים מלח ופלפל ומטגנים כ- 5 דקות.
•
מוסיפים פנימה את הבשר. ניתן לקנות או להכין בשר עוף או בקר עם תבלינים לבחירתכם כגון כמון, מרווה, צ'ילי וכד'.
•
מערבבים את הבשר עם הירקות עד שהבשר עשוי, מוציאים ומצננים.
•
לוקחים בצק פיצה ומשטחים אותו עם הידים.
•
מניחים את הבלילה במרכז ומעליה כמה פרוסות מוצרלה.
•
סוגרים את הבצק כמו חצי פיתה ומהדקים היטב עם מזלג על מנת שהמילוי לא יברח.
מושחים מעל הבצק ביצה וחורצים כמה חריצים עם מזלג ליציאת האדים.
•
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות ל-25 דקות.
•
מוציאים ופורסים, מגישים עם רוטב עגבניות בצד.
•
בתאבון.
•
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|