|
|
דג הליבוט עם צלפים |
מרכיבים :
|
3 כפות צלפים
3 כפות זיתים ממולאים בשום
1 כף מיץ תפוזים
1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
2 פילה דג הליבוט - 250 גר' כל אחד
|
|
אופן הכנה :
|
• מעבדים את הזיתים והצלפים במעבד מזון, מוסיפים כף מיץ תפוזים וכפית ג'ינג'ר טרי. מעבדים למחית גושית.
•
מניחים את ההליבוט על תבנית או מחבת שנכנס לתנור.
•
דואגים שהצד עם העור יהיה כלפי מטה, ומערימים את המחית על הדג. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות משך כ- 10 דקות.
•
מוציאים מהתנור ומגישים עם אורז.
•
מעטרים בשמן זית.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|