חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
דג הליבוט עם צלפים
3 כפות צלפים
3 כפות זיתים ממולאים בשום
1 כף מיץ תפוזים
1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
2 פילה דג הליבוט - 250 גר' כל אחד
• מעבדים את הזיתים והצלפים במעבד מזון, מוסיפים כף מיץ תפוזים וכפית ג'ינג'ר טרי. מעבדים למחית גושית.
• מניחים את ההליבוט על תבנית או מחבת שנכנס לתנור.
• דואגים שהצד עם העור יהיה כלפי מטה, ומערימים את המחית על הדג. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות משך כ- 10 דקות.
• מוציאים מהתנור ומגישים עם אורז.
• מעטרים בשמן זית.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים