|
|
דג הליבוט ברוטב מנגו |
מרכיבים :
|
נתח פילה דג הליבוט
1/4 כוס קמח
1 כף תבלין לדג
2 כפות חמאה מזוקקת (מתכון בהערות)
1 כוס מנגו בשל קצוץ לקוביות
1 תפוז
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
קורט גרדת קליפת לימון ליים
כף וחצי כוסברה קצוצה
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• מערבבים את הקמח עם תבלין הדג, וטובלים את נתח הדג בבלילה.
•
מחממים מחבת עם 2 כפות חמאה נוזלית וצולים את הדג כ-2 דקות מכל צד.
•
מורידים את הדג מהאש ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות משך 5 דקות.
•
מכניסים למעבד המזון את המנגו, גרדת קליפת תפוז ומיץ מתפוז אחד, כף ג'ינג'ר, וכפית גרדת לימון (רצוי מלימון ליים).
•
מוסיפים כף וחצי כוסברה, מלח ופלפל ומעבדים למחית חלקה. ניתן להשאיר גושים לטעם.
•
מוציאים את הדג מהתנור ומגישים עם אורז ועם הרוטב הקר.
•
מעטרים בכוסברה.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|