חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
דג הליבוט ברוטב מנגו
נתח פילה דג הליבוט
1/4 כוס קמח
1 כף תבלין לדג
2 כפות חמאה מזוקקת (מתכון בהערות)
1 כוס מנגו בשל קצוץ לקוביות
1 תפוז
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
קורט גרדת קליפת לימון ליים
כף וחצי כוסברה קצוצה
מלח ופלפל
• מערבבים את הקמח עם תבלין הדג, וטובלים את נתח הדג בבלילה.
• מחממים מחבת עם 2 כפות חמאה נוזלית וצולים את הדג כ-2 דקות מכל צד.
• מורידים את הדג מהאש ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות משך 5 דקות.
• מכניסים למעבד המזון את המנגו, גרדת קליפת תפוז ומיץ מתפוז אחד, כף ג'ינג'ר, וכפית גרדת לימון (רצוי מלימון ליים).
• מוסיפים כף וחצי כוסברה, מלח ופלפל ומעבדים למחית חלקה. ניתן להשאיר גושים לטעם.
• מוציאים את הדג מהתנור ומגישים עם אורז ועם הרוטב הקר.
• מעטרים בכוסברה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים