חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
דג הליבוט מצופה שומשום
נתח פילה דג הליבוט
4 כפות רוטב סויה
1/4 כוס זרעי שומשום לבן
1/4 כוס זרעי שומשום שחור
1/4 כוס קמח
4 כפות חמאה מזוקקת (מצורף מתכון בהערות)
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
1 גזר חתוך לרצועות עבות
1 כוס שעועית ירוקה תרמילים
מלח ופלפל
• משרים את נתח הדג ברוטב סויה ל-10 דקות.
• מערבבים את הקמח עם שני סוגי השומשום, וטובלים את הדג (בצד היפה) בבלילת הקמח והשומשום.
• מחממים מחבת עם חמאה מזוקקת וצולים את הדג כשתי דקות מכל צד.
• מוציאים את הדג מהאש ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות משך כ-4-5 דקות.
• מחממים מחבת על האש עם כף או שתים של חמאה מזוקקת.
• מוסיפים את הג'ינג'ר ואחרי דקה את הגזר.
• מקפיצים כדקה ואז מוסיפים את השעועית. מוסיפים מלח ופלפל ומקפיצים עוד כדקה.
• מוציאים את הירקות מהמחבת ומסדרים על צלחת.
• מניחים מעל את הדג ומפזרים מעל הכול רוטב ויניגרט לבחירתכם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים