•מפזרים על הפרגיות שמן זית ותיבול עוף (אפשר להשתמש בתערובת של טימין, רוזמרין, אבקת שום ואורגנו).
•
צולים את הפרגיות על הגריל בין 6-8 דקות מכל צד.
•
מערבבים היטב את חומרי הרוטב- חמאת בוטנים, שמן שומשום, רוטב דגים (ניתן להחליף ברוטב סויה), מיץ אננס, חלב קוקוס, כוסברה וטבסקו.
•
מוציאים את הפרגיות מהאש, חותכים לרצועות ומגישים על אורז עם שעועית שחורה (לא חובה).
•
מגישים עם הרוטב בצד, לימון ליים חצוי, ומפזרים מעל הכל כוסברה.
•
בתאבון.
|