|
|
ציר עוף |
מרכיבים :
|
חזה עוף ועצמות מעוף שלם
2 גבעולי סלרי
2 גזרים מקולפים
1 בצל חתוך לרבעים
2 עלי דפנה
כמה גרגירים שלמים של פלפל שחור
|
|
אופן הכנה :
|
מכניסים את חתיכות העוף לסיר כפול עם מסננת עליו. (ניתן להשתמש גם בסיר רגיל ולסנן בסוף).
•
מוסיפים את גבעולי הסלרי, הגזרים הבצל, ואת עלי הדפנה והפלפל השחור.
•
מוסיפים מים קרים עד שיכסו את כל הירקות ומביאים לרתיחה.
•
מורידים את האש לחום נמוך ומכסים את הסיר.
•
אחרי שעה מוציאים את בשר העוף, ומחזירים פנימה את העצמות.
•
את העוף שהוצאנו שוטפים תחת מים כדי שלא ימשיך להתבשל וניתן להשתמש בו לסלט או לכל מטרה אחרת.
•
ממשיכים לבשל את הציר עוד כשעה ומשתמשים בו כבסיס למרק או רטבים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|