|
|
סלט תרד עם בייקון |
מרכיבים :
|
1 כוס בייקון חתוך גס
שמן זית
1 בצל סגול חתוך לרצועות
1 שן שום קצוצה
2 כפות שמפניה או חומץ יין אדום
750 גר' תרד טרי
1 כפית חרדל דיז'ון
1 עגבניה חתוכה לקוביות
5 פטריות חתוכות
|
1/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת
מלח ופלפל
|
אופן הכנה :
|
•מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים בו את רצועות הבייקון עד שהן שחומות ופריכות.
•
מוציאים ומניחים בצד.
•
במחבת עם שמן הבייקון מקפיצים את הבצל, הפקאנים, והשום.
•
כשהבצל מזהיב, מוסיפים את החומץ ומערבבים היטב, מסירים את כל הטעם שנשאר דבוק למחבת מתחת ומוסיפים את התרד.
•
מערבבים בעדינות כדקה, מוסיפים מעט שמן זית ומוציאים מהאש.
•
מניחים את התרד בקערה ומוסיפים את הבייקון הצלוי, חרדל דיז'ון, פטריות, עגבניות, פרמזן מלח ופלפל.
•
מערבבים היטב ומגישים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|