|
|
סלט עוף וטרגון |
מרכיבים :
|
4 כנפי עוף עם העור
2 כפיות טרגון
1/2 כפית גרדת לימון
מלח ופלפל
1/3 כוס יוגורט דל שומן
1 כף מיץ לימון
2 כפות שמן זית
2 עגבניות חתוכות לקוביות
מלח
3 בצל ירוק חתוך לעיגולים
|
|
אופן הכנה :
|
•מערבבים בקערה את הטרגון, 1/4 כפית גרדת לימון, מלח ופלפל.
•
מושחים את העוף בתערובת, (יש להקפיד למרוח מתחת לעור שיסולק לאחר הבישול).
•
מחממים תנור ל-220 מעלות וצולים את העוף כ-20 דקות.
•
מערבבים בקערה את היוגורט עם 1/4 כפית גרדת לימון כף מיץ לימון, קורט מלח ושמן זית- טורפים היטב.
•
מוסיפים את העגבניות ואת הבצל הירוק.
•
מוציאים את העוף מהתנור, מורידים את העור וחותכים לרצועות אלכסוניות. מכניסים לקערת הסלט ומערבבים. ניתן להגיש על סלט ירוק או בתוך כריך.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|