|
|
עוף מזוגג באננס |
מרכיבים :
|
4 כרעיים עוף
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
2 כוסות מיץ אננס מלא (טחון וסמיך)
1 כף ג'ינג'ר טרי
1 בצל ירוק פרוס דק
|
|
אופן הכנה :
|
• מסירים את העור מעל כרעי העוף ובוזקים עליהן מלח ופלפל.
•
מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את העוף מכל צדדיו עד השחמה (כ- 7 -10 דקות.)
•
מוציאים את העוף מהמחבת ומניחים על תבנית עם נייר אפיה.
•
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות משך כ- 20 דקות.
•
בנתיים במחבת עליו טיגנו את העוף, מחממים את מיץ האננס. (ניתן להספיג קודם חלק מהשמן עם נייר סופג, אך להשאיר את שאריות הטעם שנדבקו למחבת מהעוף).
•
מוסיפים ג'ינג'ר ופלפל ירוק חריף משומר (או טרי).
•
מערבבים היטב ומצמצמים את הרוטב עד שנותר 3/4 כוס.
•
מוציאים את העוף מהתנור ומניחים בקערת הגשה, שופכים מעל את הרוטב, מפזרים בצל ירוק ומערבבים.
•
ניתן להגיש עם אורז לבן ולבזוק מעל בצל ירוק.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|