|
|
עוגת גבינה קרה |
מרכיבים :
|
שרוול ביסקוויט פטיבר בהיר
1 כף סוכר
75 גר' חמאה
250 גר' שמנת מתוקה 32%
חבילת גבינת טוב טעם 250 גר'
1 שקית אינסטנט פודינג
1 שקית סוכר וניל
1 כף קקאו
|
|
אופן הכנה :
|
•מכניסים את הביסקוויטים למעבד המזון וטוחנים עד אבקה.
•
מוסיפים את הסוכר והחמאה וטוחנים עד לתערובת אחידה.
•
בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה, עם סוכר הוניל (או מכסה תמצית וניל).
•
מוסיפים את הפודינג ומשיכים להקציף.
•
מוסיפים את גבינת הטוב טעם ומקפלים פנימה עם מרית.
•
כשהתערובת אחידה ויציבה, מכינים כוס הגשה ומכניסים לתוכה שכבה של פרורי פטיבר.
•
מעל מזלפים (עם מזלף או שקית מחוררת) את תערובת הקצפת, מעליה שוב פרורים ומעל הכל קצפת.
•
מעטרים במעט קקאו או שוקולית.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|