חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פילה בקר ממולא באגסים
2 כפות חרדל דיז'ון
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 בצל אחד קצוץ
100 גר' חזה אווז מיושן קצוץ
2 אגסים
מלח ופלפל
שמן זית
3 כפות סוכר חום
1 כוס יין לבן
1 נתח סטייק פילה משובח כ-800 גר'
• קולפים את האגסים ומוציאים את המרכז באמצעות קולפן פרי.
• מחממים מחבת, שופכים לתוכו את היין הלבן והסוכר החום.
• מבשלים את האגסים בנוזל עד שמתרככים.
• במחבת נפרד, מחחמים שמן זית ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב.
• מוסיפים את חזה האווז הקצוץ, מלח פלפל ופטרוזיליה. מערבבים היטב מקפיצים עוד 3 דקות ומוציאים מהאש.
• פורסים את הפילה לחתיכה שטוחה (ניתן לבקש מהקצב), ומושחים אותו בחרדל דיז'ון משובח.
• מוציאים את אגסים מהיין וממלאים אותם במילוי חזה האווז.
• מניחים את האגסים בעמידה במרכז נתח הפילה, וסוגרים משני הצדדים בצורת מעטפה. מחזקים עם קיסמים על מנת שלא יפתח ואז קושרים עם רצועות חוט לכל האורך ומוציאים את הקסמים.
• צולים את הפילה על הגריל, או לסירוגין מחממים מחבת עם שמן זית ו"סוגרים" אותו על אש בינונית גבוהה.
• יש להקפיד לצלות את כל הקצוות של הסטייק עד השחמה - כ- 2-4 דקות מכל צד.
• מורידים את הפילה הממולא מהאש, ומניחים על תבנית.
• ממשיכים את הבישול בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות לעוד- 7 דקות.
• מוציאים את הנתח מהתנור, מפרקים את החוטים, ופורסים.
• מגישים עם רוטב לבחירתכם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים