|
|
ביף סטרוגנוף |
מרכיבים :
|
2 בצלים חתוכים לג'ולינים
חצי סלסלת פטריות פרוסות
3 מלפפונים חמוצים חתוכים לרצועות
מלח ופלפל
200 גר' שמנת מתוקה
1 חבילת חמאה חתוכה לקוביות
200 גר' רסק עגבניות
100 גר' חומץ בן יין לבן
500 גר' רצועות דקות של פילה בקר
1 כפית סוכר
|
1 בקבוק יין לבן.
|
אופן הכנה :
|
•מכניסים את רסק העגבניות לקערה, ומוסיפים את החומץ, סוכר וקורט מלח.
•
מערבבים היטב.
•
חותכים את הפילה לרצועות דקות.
•
מחממים מחבת עם חמאה ומטגנים את הפילה קלות עד השחמה.
•
מוסיפים את רצועות הבצל ומטגנים עוד מעט, מוסיפים גם את הפטריות ואחרי כדקה מוסיפים את היין הלבן(עד לקו הבלילה).
•
מורידים את האש ומבשלים עוד כ- 5 עד 10 דקות ונותנים ליין להתאדות.
•
מוסיפים את השמנת, מערבבים שוב ואז מוסיפים את רוטב העגבניות שהכנו מראש.
•
לקראת הסוף מוסיפים את המלפפונים החמוצים ומלח.
•
מגישים עם אורז לבן.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|