חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קניידלך (כופתאות)
1 כוס מרק עוף או כוס מים חמים
4 ביצים מופרדות
1 כוס וחצי קמח מצה מלאה
1/4 כוס שמן זית
1 כפית מלח
1/2 כפית כורכום
1/4 כפית כמון
1/4 כפית פלפל שחור (או יותר, לפי הטעם)
• מפרידים את החלבונים מהחלמונים, בקערה אחת טורפים את החלמונים, השמן, כוס המרק והתבלינים.
• מוסיפים את קמח המצה וממשיכים לערבב עד לקבלת מרקם חלק.
• בקערה שניה מקציפים מעט את החלבונים עד שמתקבל נפח ומקפלים לתוך תערובת קמח המצה בעדינות.
• מכניסים את התערובת למקרר לשעה לפחות.
• מביאים לרתיחה סיר מלא מים מומלחים קלות.
• מנמיכים לאש קטנה.
• משמנים מעט את הידיים ומגלגלים כפית של התערובת בין כפות הידיים. צרים עיגולים.
• מכניסים את הכדורים לסיר. ממשיכים עד גמר התערובת.
• מדי פעם משקיעים את הקניידלך מתחת למים על מנת שיתהפכו.
• מכסים את הסיר חלקית ומבשלים 30 דקות.
• מוציאים בעזרת כף מחוררת ומאחסנים בקופסה, עדיף בשכבה אחת.
• או לחילופין מגישים מיד בתוך מרק עוף.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים