חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
בצק פילו במילוי סלמון ותרד מוקפץ
2 נתחי פילה סלמון ללא עור
תרסיס שמן קנולה חמאה
מלח ופלפל
1 בצל סגול חתוך לרצועות
תרד טרי חתוך גס
2 שיני שום קצוצות
עלי בצק פילו
• מחממים מחבת עם מעט תרסיס שמן קנולה חמאה של פם.
• מתבלים את נתחי הדג במלח ופלפל וצורבים על המחבת כדקה מכל צד.
• מוציאים את הסלמון לתבנית.
• באותה המחבת, מטגנים את הבצל עד השחמה, מוסיפים את השום ואת התרד.
• מוסיפים מלח ופלפל ומקפיצים עד שהתרד הופך כהה. מוציאים למסננת.
• מרססים תבנית אפיה בשמן ומניחים עליה כמה שכבות של עלי פילו.
• מרססים את העלים בשמן ומניחים את הדג הצרוב במרכז כל עלה בצק.
• מניחים מעל הדג את בלילת התרד.
• מרססים בשמן וסוגרים את הפילו בצורת שקיק.
• מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות משך כ- 12 דקות.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים