חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
דג פורל באגסים
2 אגסים ספדונה
פלפל שחור
2 בצלים
כף נענע קצוצה
2 פורלים נקיים שלמים
1-2 כוסות יין אדום
•קוצצים את האגסים לחתיכות בגודל בינוני.
• חותכים שני בצלים לפרוסות עבות. מכניסים יחד עם נענע קצוצה לכלי ובוזקים מעל פלפל שחור.
• מוסיפים לקערה יין אדום ומשרים בה את האגסים כ-20 דק'.
• לוקחים נייר כסף כפול ומפזרים עליו את האגסים ביין.
• לוקחים את הדגים וחורצים אותם. ממלאים את בטן הדג בבלילה, ומניחים על האגסים שעל נייר הכסף.
• מוסיפים גבינה כחולה (רוקפור) לחלל הדג, ובוזקים גם גבינה כחולה מפוררת מעל.
• שופכים מעל הכל את שארית האגסים והרוטב.
• עוטפים את הדגים עם האגסים, בנייר הכסף ושמים בתנור או על הגריל, משך 30 דקות על חום של 200 מעלות.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים