|
|
דג פורל באגסים |
מרכיבים :
|
2 אגסים ספדונה
פלפל שחור
2 בצלים
כף נענע קצוצה
2 פורלים נקיים שלמים
1-2 כוסות יין אדום
|
|
אופן הכנה :
|
•קוצצים את האגסים לחתיכות בגודל בינוני.
•
חותכים שני בצלים לפרוסות עבות. מכניסים יחד עם נענע קצוצה לכלי ובוזקים מעל פלפל שחור.
•
מוסיפים לקערה יין אדום ומשרים בה את האגסים כ-20 דק'.
•
לוקחים נייר כסף כפול ומפזרים עליו את האגסים ביין.
•
לוקחים את הדגים וחורצים אותם. ממלאים את בטן הדג בבלילה, ומניחים על האגסים שעל נייר הכסף.
•
מוסיפים גבינה כחולה (רוקפור) לחלל הדג, ובוזקים גם גבינה כחולה מפוררת מעל.
•
שופכים מעל הכל את שארית האגסים והרוטב.
•
עוטפים את הדגים עם האגסים, בנייר הכסף ושמים בתנור או על הגריל, משך 30 דקות על חום של 200 מעלות.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|