חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פשטידת ברוקומיני
2 חבילות ברוקומיני (ברוקלי קטן)
רוטב פסטו מוכן
4 ביצים
1 כוס יוגורט
גבינת פרמזן מגורדת
4 כפות קמח
1 חבילת שמנת מתוקה
אגוז מוסקט
מלח ופלפל
שמן זית
• חמאה לציפוי התבנית
• מנקים את הברוקמיני וחותכים אותו לחתיכות או פרחים.
• מרתיחים מים עם כפית עד כף מלח בסיר, ומכניסים לתוכו את הברוקומיני למשך שלוש דקות.
• מוציאים את פרחי הברוקומיני מהסיר ורוחצים אותם במים קרים כדי לעצור את הבישול.
• להכנת ברוקומיני מוקפץ: מחממים מחבת עם מעט שמן זית, על אש בינונית.
• לוקחים מחצית מכמות הברוקומיני,(לאחר שהתייבש מהנוזלים(, ומקפיצים אותו כ- 5 דקות על המחבת עם כף רוטב פסטו מוכן.
• מוציאים ומגישים חם.

לפשטידת הברוקומיני: מניחים את המחצית השניה של הברוקומיני המבושל בקערה.
• טורפים את הביצים ומוסיפים אותם לקערה.
• מוסיפים גם קורט אגוז מוסקט, מלח ופלפל לפי טעם, גבינת פרמזן, גבינת רוקפור, יוגורט, שמנת וקמח, ומערבבים היטב.
• מצפים תבנית עם חמאה, ושופכים פנימה את הבלילה.
• אופים את הפשיטדה בתנור בחום 180 מעלות משך 45 דקות.
• לאחר שהפשטידה מוכנה, מוציאים אותה מהתנור ומצננים מעט לפני הגשה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים