|
|
פשטידת ברוקומיני |
מרכיבים :
|
2 חבילות ברוקומיני (ברוקלי קטן)
רוטב פסטו מוכן
4 ביצים
1 כוס יוגורט
4 כפות קמח
1 חבילת שמנת מתוקה
אגוז מוסקט
מלח ופלפל
|
שמן זית
•
חמאה לציפוי התבנית
|
אופן הכנה :
|
• מנקים את הברוקמיני וחותכים אותו לחתיכות או פרחים.
•
מרתיחים מים עם כפית עד כף מלח בסיר, ומכניסים לתוכו את הברוקומיני למשך שלוש דקות.
•
מוציאים את פרחי הברוקומיני מהסיר ורוחצים אותם במים קרים כדי לעצור את הבישול.
•
להכנת ברוקומיני מוקפץ: מחממים מחבת עם מעט שמן זית, על אש בינונית.
•
לוקחים מחצית מכמות הברוקומיני,(לאחר שהתייבש מהנוזלים(, ומקפיצים אותו כ- 5 דקות על המחבת עם כף רוטב פסטו מוכן.
•
מוציאים ומגישים חם.
•
לפשטידת הברוקומיני: מניחים את המחצית השניה של הברוקומיני המבושל בקערה.
•
טורפים את הביצים ומוסיפים אותם לקערה.
•
מוסיפים גם קורט אגוז מוסקט, מלח ופלפל לפי טעם, גבינת פרמזן, גבינת רוקפור, יוגורט, שמנת וקמח, ומערבבים היטב.
•
מצפים תבנית עם חמאה, ושופכים פנימה את הבלילה.
•
אופים את הפשיטדה בתנור בחום 180 מעלות משך 45 דקות.
•
לאחר שהפשטידה מוכנה, מוציאים אותה מהתנור ומצננים מעט לפני הגשה.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|