|
|
עוגת ביסקוויטים |
מרכיבים :
|
500 גר' גבינה לבנה 9%
1 חבילת פודינג אינסטנט וניל
100 גר' אבקת סוכר
סירופ שוקולד
2 כוסות חלב
|
|
אופן הכנה :
|
• מערבבים את הפודינג עם שתי כוסות חלב קר (אפשר להחליף במיכל שמנת מתוקה 38%.
•
מרוקנים את הגבינה % 9 לקערה נפרדת, שופכים פנימה את אבקת הסוכר ומערבבים היטב.
•
מערבבים את הפודינג עם הגבינה
הממותקת.
•
מסדרים בתבנית של 27 על 33 ס"מ, שכבת בסקוויטים (אין צורך להרטיב את הביסקוויטים) ומורחים מעל שכבת קרם (בערך 7 כפות).
•
מסדרים עוד שכבת הביסקוויטים ועוד גבינה ומכסים בעוד שכבת ביסקוויטים.
•
שוברים 5 בסקוויטים לפירורים ומפזרים על השיכבה העליונה.
•
מזליפים מעל סירופ שוקולד, ומכניסים למקרר ל- 4 שעות לפני הגשה.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|