|
|
פלאפל גבינה |
מרכיבים :
|
2 חבילות גבינת טוב טעם
2 כפות פרורי לחם
מלח ופלפל
1 שן שום קצוצה (לא חובה)
1 חופן פטרוזיליה קצוצה (לא חובה)
לציפוי:
1 כוס פירורי לחם
1 כפית אורגנו יבש
5 כפות קמח
2 ביצים טרופות
|
שמן קנולה לטיגון
|
אופן הכנה :
|
• שמים את גבינת טוב הטעם בקערה (ואם יש נוזלים בשקית, מסננים אותם החוצה).
•
מוסיפים לגבינה 2 כפות פירורי לחם, מלח ופלפל.
•
עם רוצים אפשר להוסיף גם מעט שום ופטרוזליה.
•
מעבדים את העיסה לבצק דביק (אם הגבינה נוזלית מידי מוסיפים עוד פירורי לחם), ויוצרים כדורים בגודל פינג-פונג.
•
מכינים 3 קעריות קעריות עם קמח, ביצים טרופות ופירורי לחם מעורבבים עם אורגנו יבש.
•
מכדררים את הכדורים בתוך הקמח ומנערים את השאריות.
•
לאחר מכן, מטבילים את הכדורים בביצה, ולבסוף בפירורי לחם.
•
מטגנים את הכדורים בשמן חם למספר שניות.
•
מגישים חם.
•
ניתן גם לצנן את הכדורים במקרר או בפריזר לפני הציפוי ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|