|
|
קרם קטאלני (מקאטלוניה) |
מרכיבים :
|
4 ביצים טרופות
2 כוסות שמנת מתוקה 18%
1/2 כוס סוכר
1 כפית קינמון
קליפת תפוז 1 מגורדת
קליפת לימון 1 מגורדת
|
|
אופן הכנה :
|
טורפים את הביצים בקערה ומחממים את השמנת עד רתיחה.
•
מורידים את השמנת מהאש ומצננים מעט.
•
מוזגים את השמנת תוך ערבוב אל תוך הביצים הטרופות.
•
מוסיפים לקערה סוכר, קינמון וקליפת הדרים מגורדת. מערבבים.
•
מוזגים מהתערובת לתבניות אישיות עמידות בחום.
•
ממלאים קערה במים ומכניסים לתוכה את התבניות האישיות.
•
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות, משך כ- 45 דקות.
•
מצננים משך לילה אחד במקרר, מגישים עם קינמון בזוק מעל.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|