חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קלמארי בשום ורוקט
נתח דיונון נקי (נתח שלם כ- 200 עד 250 גר')
2 שיני שום קצוצות
פלפל צ'ילי אדום
3 כפות שמן זית
כמה עלי רוזמרין קצוצים
1 כוס עגבניות שרי חתוכות לחצאים
1 חבילת רוקט
•חתוכים את נתח הקלמארי (הדיונון) למשולשים של כמה סנטימטרים.
• קוצצים את שיני השום והצ'ילי.
• מחממים מחבת כבד על אש גבוהה עם שמן זית, ומקפיצים את השום עם הצ'ילי והרוזמרין משך 20 דניות, מוסיפים פנימה את נתחי הקלמארי.
• מוסיפים מלח ופלפל ואת עגבניות השרי.
• מערבבים עד שהקלמארי מתחיל להצרב ומוסיפים את עלי הרוקט.
• מקפיצים עוד חצי דקה, מכבים את האש וממשיכים לבשל.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים