|
|
פיצה מקסיקאנית |
מרכיבים :
|
1 כף רסק פלפלים צ'פוטלה
1 כפית כמון
מלח ופלפל
1 קופסת 500 גר' שימורי עגבניות מרוסקות
1 כף שמן זית
בצק טאקו מקסיקאני (ראה מתכון בהערות)
כמה חתיכות עוף בתנור
1 כוס שעועית שחורה
1 פלפל צ'ילי ירוק
כוסברה קצוצה
|
1 בצל ירוק קצוץ
1 עגבניה פרוסה
גבינת טאקו מקסיקנית.
|
אופן הכנה :
|
•שופכים את רסק העגבניות לכלי ומוסיפים את רסק הפלפל החריף צ'פוטלה.
•
מוסיפים כף שמן זית, כפית או 2 של כמון וחצי כפית מלח.
•
מערבבים היטב.
•
מכינים בצק טאקו לפי הוראות ההכנה, במקרה זה על הגריל, אך ניתן להכין בתנור או על מחבת.
•
מורחים על הבצק את הרוטב שהכנו, מפזרים מעל את רצועות העוף (ניתן להשתמש בשאריות), את השעועית יבשה מנוזלים, חתיכות פלפל ירוק חריף, כוסברה ובצל ירוק וכמה פרוסות עגבניות.
•
מפזרים מעל הכל גבינה צהובה ואופים בחום של 200 מעלות ל-10 דקות.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|