חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
בצק פיצה דקה (בצק טאקו)
2 כוסות קמח
1/2 כפית סוכר
1 כף שמן זית משובח
2 ו-1/4 כפיות שמרים
1/2 כפית מלח
3/4 כוס מים פושרים
• שופכים למיקסר את הקמח, סוכר ושמרים יבשים ומערבלים מעט.
• מוסיפים 3/4 כוס מים חמימים תוך כדי ערבוב אחיד.
• מוסיפים מלח וכף שמן זית וממשיכים לעבד.
• מוציאים את הבצק ומניחים בצד ל- 40 דקות לפחות.
• אחרי 40 דקות, דוחפים לבצק את האצבעות כדי להוריד מעט את ההתפחה ומניחים לו לעוד 10 דקות.
• מחלקים את הבצק ל-3 ומעבדים אותו ביד על ליצירת משטח דק וחלק.
• מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 10 דקות, או לחילופין 5 דקות בתנור ועוד 5 דקות על הגריל.
• כשהבצק עשוי, מוסיפים ציפוי לבחירתכם ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים