|
|
דג מהי מהי על מצע סלסה מנגו |
מרכיבים :
|
נתח דג אלדורדו (או דג חרב/טונה)
תערובת תבלינים לדג לבחירתכם
מלח גס ופלפל
שמן זית
|
|
אופן הכנה :
|
מחממים תנור ל-180 מעלות.
•
מניחים את הדג על רשת שמונחת מעל תבנית, ובוזקים מעליו שמן זית, מלח ופלפל.
•
בוזקים מעל, תערובת תבלינים לבחירתכם.
•
מכניסים לתנור ל-10 עד 15 דקות.
•
מוציאים ומגישים עם סלסה מנגו (מתכון מצורף).
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|