חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
דג מהי מהי על מצע סלסה מנגו
נתח דג אלדורדו (או דג חרב/טונה)
תערובת תבלינים לדג לבחירתכם
מלח גס ופלפל
שמן זית
מחממים תנור ל-180 מעלות.
• מניחים את הדג על רשת שמונחת מעל תבנית, ובוזקים מעליו שמן זית, מלח ופלפל.
• בוזקים מעל, תערובת תבלינים לבחירתכם.
• מכניסים לתנור ל-10 עד 15 דקות.
• מוציאים ומגישים עם סלסה מנגו (מתכון מצורף).
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים