חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קלפוטי (פודינג חמאה) עם דובדבנים
1/2 כוס קמח
1 כוס סוכר
קורט מלח
כוס ו-1/4 חלב
3 ביצים
1 כפית וניל
360 גר' דובדבנים
חמאה לשימון
מתחממים תנור ל- 175 מעלות.
• מערבבים בקערה את הקמח, 2/3 מהסוכר וקורט מלח עם החלב.
• כשהבלילה חלקה, מוסיפים את הביצים את הוניל וטורפים שוב.
• מורחים כלי אפיה בחמאה (פיירקס או חרס עמוק) ושופכים פנימה מחצית מהנוזל.
• אופים בתנור שחיממנו למשך 12 דקות בחום של 175 מעלות על מנת שכשנוסיף את הדובדבנים הם לא ישקעו לתחתית.
• מוציאים את הבצק מהתנור ומפזרים מעל את הדובדבנים. ניתן לגלען או להשאיר שלמים ולהזהיר את האוכלים.
• מפזרים מעל הדובדבנים את יתרת הסוכר ושופכים מעל הכול את יתרת הבלילה.
• מחזירים לתנור ל- 45 דקות.
• מוציאים מצננים מעט ומגישים כשעדיין חמים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים