•צולים את חזה העוף על מחבת או בתנור, מצננים וחותכים לקוביות.
•
מערבבים בקערה את קוביות העוף, חתיכות המוצרלה, הפרמזן ועשבי התיבול הקצוצים (אורגנו, טימין,רוזמרין), ביצה, מלח ופלפל שחור או פלפל קאיין.
•
פורסים את עלה הקראפ, מניחים עליו מהמילוי ומגלגלים.
•
מסדרים את כל הקנלונים בתבנית אפייה ומפזרים מעל בנדיבות רוטב עגבניות.
•
אפשר ליצור שתי שכבות קנלוני ורוטב.
•
מפזרים מעל, גבינת פרמזן מגורדת וקצת עשבי תיבול ומכניסים לתנור בחום 190 מעלות לחצי שעה.
•
בתאבון.
|