חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סלמון על האש ברוטב מייפל ושום
שני נתחי פילה סלמון (כ- 330 גר' כל אחד)
2 שיני שום קצוצות
1/3 כוס סירופ מייפל
1 כף חמאה
1/4 כוס רוטב סויה
1 בצל קצוץ
שמן זית
2 תפוחי אדמה מבושלים (לא עד הסוף) חתוכים כמו צ'יפס עבים
•מניחים מחבת כבדה על הגריל עם כף שמן זית וכף חמאה ומקפיצים בה את הבצל והשום.
• כשהבצל מזהיב מוסיפים רבע כוס רוטב סויה, וכשליש כוס של רוטב מייפל.
• מערבבים ומצמצמים את הרוטב משך כ- 3-5 דקות ומניחים אותו בצד.
• מניחים מחבת כבדה נוספת עם 2 כפות שמן זית על הגריל.
• לוקחים שתי פרוסות עבות של דג סלמון, מושחים אותן בשמן זית ומניחים את הצד של העור על המחבת.
• אחרי 2 דקות, כשבשר הדג נאטם, מורידים את הפרוסות מהמחבת לגריל עצמו (עדיין עם העור למטה), וסוגרים את המכסה של הגריל.
• בנתיים, אפשר לשים במחבת אצבעות תפוחי אדמה שנאפו מבעוד מועד, על מנת שיקבלו את הטעם.
• צולים את הדג על הגריל כ- 15 דקות, ומידי פעם, פותחים את המכסה ומורחים עליו עוד מהרוטב.
• מוציאים את הדגים מהאש לצלחת, שופכים מעל את הרוטב ומגישים עם תפוחי האדמה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים