|
|
פיצה פסטו וגבינת פטה |
מרכיבים :
|
2 כפות קמח תירס
500 גר' בצק פיצה מוכן (מתכון מצורף)
רוטב פסטו (מתכון מצורף)
2 תפוחי אדמה קטנים מבושלים
מלח ופלפל
1/4 כוס פרמזן מגורד
1 בצל סגול פרוס לרצועות
|
|
אופן הכנה :
|
•מפזרים על תבנית פיצה קמח תירס למניעת הדבקות, ומסדרים עליה את הבצק.
•
מפזרים על הבצק פסטו משובח, חותכים את תפוחי האדמה המבושלים לעיגולים דקים ומסדרים מעל, מוסיפים את הגבינות המגורדות ואת הבצל הסגול ובוזקים מלח ופלפל.
•
מוסיפים כמה טיפות פסטו על כל תפוח אדמה כדי שיתפוס את הטעם ומעל הכל מפוררים גבינת פטה משובחת.
•
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות. 10 דקות על תחתית התנור כדי שהבצק יעשה מלמטה, ואז עוד 5 דקות במרכז התנור.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|