חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
צדפות סקלופ על מצע עדשים
450 גר' צדפות סקלופ
2 כפות שמן זית
קורט פלפל קאיין
1 כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל
1 שן שום
מיץ מלימון אחד
360 גר' שעועית (שימורים)
כוס וחצי עדשים מבושלות
צרור ארוגולה (רוקט)
1/2 כפית תערובת תבלינים נוסח פרובנס.
מניחים את הצדפות בקערה ומפזרים עליהן שמן זית, פפריקה, פלפל קאיין, מלח ופלפל שחור.
• מחממים מחבת לחום גבוה ללא שמן וצורבים עלין את הצדפות בערך 3 דקות מכל צד.
• מוציאים את הצדפות ומורידים את האש לבינונית.
• מכניסים למחבת שן שום, מיץ לימון ושעועית. מוסיפים תיבול פרובנס.
• מערבבים כדקה ומוסיפים את העדשים מערבבים ומוסיפים את הארוגולה.
• מערבבים ומקפיצים חצי דקה.
• מוסיפים את המיץ של הצדפות שהנחנו בצד (לאחר שהגירו נוזלים), ואת הצדפות עצמן.
• מוסיפים מלח ופלפל, בוזקים פפריקה לקישוט ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים