|
|
צדפות סקלופ על מצע עדשים |
מרכיבים :
|
450 גר' צדפות סקלופ
2 כפות שמן זית
קורט פלפל קאיין
1 כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל
1 שן שום
מיץ מלימון אחד
360 גר' שעועית (שימורים)
כוס וחצי עדשים מבושלות
צרור ארוגולה (רוקט)
|
1/2 כפית תערובת תבלינים נוסח פרובנס.
|
אופן הכנה :
|
מניחים את הצדפות בקערה ומפזרים עליהן שמן זית, פפריקה, פלפל קאיין, מלח ופלפל שחור.
•
מחממים מחבת לחום גבוה ללא שמן וצורבים עלין את הצדפות בערך 3 דקות מכל צד.
•
מוציאים את הצדפות ומורידים את האש לבינונית.
•
מכניסים למחבת שן שום, מיץ לימון ושעועית. מוסיפים תיבול פרובנס.
•
מערבבים כדקה ומוסיפים את העדשים מערבבים ומוסיפים את הארוגולה.
•
מערבבים ומקפיצים חצי דקה.
•
מוסיפים את המיץ של הצדפות שהנחנו בצד (לאחר שהגירו נוזלים), ואת הצדפות עצמן.
•
מוסיפים מלח ופלפל, בוזקים פפריקה לקישוט ומגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|