|
|
קסארול עוף ונודלס |
מרכיבים :
|
4 חתיכות חזה עוף מבושל במים וחתוך לקוביות
2 כפות חמאה
1/2 כוס בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
2 כפות קמח
3 כוסות חלב
1 קופסת שימורי קרם צדפות 250 ג'
200 גר' נודלס ביצים רחב
|
120 גר' גבינת צ'דר מגורדת.
מעט פרורי לחם לציפוי
|
אופן הכנה :
|
•מחממים סיר עם חמאה על חום בינוני וצולים את הבצל עד שמזהיב.
•
מוסיפים את השום ומאדים עוד דקה, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב כ- 5 דקות.
•
מוסיפים את החלב בהדרגה ומערבבים.
•
מוסיפים קרם מרק צדפות מוכן (ניתן להשתמש בציר דגים מרוכז) וקורט פלפל קאיין.
•
מניחים על אש בינונית כ- 6 דקות, ומכבים את האש.
•
חותכים את האספרגוס לחתיכות בגודל סנטימטר ומאדים בסיר נפרד במים עם מלח, משך דקה אחת.
•
מוציאים מהמים.
•
מבשלים את הפסטה במי האספרגוס משך דקה אחת פחות מהוראות ההכנה.
•
מוציאים את הפסטה לקערה, ומערבבים עם הרוטב הלבן, האספרגוס וחזה העוף החתוך לקוביות.
•
מוסיפים את גבינת הצ'דר מערבבים ושופכים את הבלילה לתוך תבנית חרס או פיירקס.
•
מפזרים מעל עוד גבינה ופרורי לחם ואופים 30 דקות בחום של 190 מעלות.
•
מצננים כ- 10 דקות לפני הגשה.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|