חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קסארול עוף ונודלס
900 גר' אספרגוס טרי
4 חתיכות חזה עוף מבושל במים וחתוך לקוביות
2 כפות חמאה
1/2 כוס בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
2 כפות קמח
3 כוסות חלב
1 קופסת שימורי קרם צדפות 250 ג'
200 גר' נודלס ביצים רחב
120 גר' גבינת צ'דר מגורדת.
מעט פרורי לחם לציפוי
•מחממים סיר עם חמאה על חום בינוני וצולים את הבצל עד שמזהיב.
• מוסיפים את השום ומאדים עוד דקה, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב כ- 5 דקות.
• מוסיפים את החלב בהדרגה ומערבבים.
• מוסיפים קרם מרק צדפות מוכן (ניתן להשתמש בציר דגים מרוכז) וקורט פלפל קאיין.
• מניחים על אש בינונית כ- 6 דקות, ומכבים את האש.
• חותכים את האספרגוס לחתיכות בגודל סנטימטר ומאדים בסיר נפרד במים עם מלח, משך דקה אחת.
• מוציאים מהמים.
• מבשלים את הפסטה במי האספרגוס משך דקה אחת פחות מהוראות ההכנה.
• מוציאים את הפסטה לקערה, ומערבבים עם הרוטב הלבן, האספרגוס וחזה העוף החתוך לקוביות.
• מוסיפים את גבינת הצ'דר מערבבים ושופכים את הבלילה לתוך תבנית חרס או פיירקס.
• מפזרים מעל עוד גבינה ופרורי לחם ואופים 30 דקות בחום של 190 מעלות.
• מצננים כ- 10 דקות לפני הגשה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים