חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מאפה פטל פריך
4 כוסות פטל שחור
1/3 כוס סוכר
1/3 כוס קמח
2 כפות מיץ לימון
1/3 כוס סוכר חום
1/2 כף קינמון
3/4 כוס שיבולת שועל קוואקר
קורט מלח
4 כפות חמאה
• שמים את הפטל בקערה, מפזרים מעל מיץ לימון וסוכר לבן ומערבבים.
• מורחים תבנית חרס בחמאה ושופכים לתוכה את הפטל.
• בקערה נפרדת שמים את הקמח עם הסוכר החום, קינמון קורט מלח, שיבולת שועל וחמאה.
• מערבבים היטב ושופכים את התערובת מעל הפטל.
• משטחים את השכבה העליונה ואופים 45 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
• כאשר הציפוי משחים, מוציאים מהתנור.
• שמים כמה כפות של מהמילוי עם הציפוי הפריך בקערית הגשה.
• המילוי נותר חמים ונוזלי לכן לא חותכים כמו עוגה, אלא שוברים את הקליפה הקריספית ואוכלים עם המילוי הרך.
• מגישים חמים או קר.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים