|
|
לחם מטוגן כמו במסעדה |
מרכיבים :
|
2 ביצים
1/2 כוס חלב
קורט מלח
קורט קינמון
כפית וניל
6 פרוסות לחם מחיטה מלאה
2 כפות חמאה
|
|
אופן הכנה :
|
•טורפים את הביצים עם החלב.
•
מוסיפים את הקינמון, הוניל והמלח ומערבבים.
•
טובלים את פרוסות הלחם בבלילת הביצים עד שהבלילה נספגת לחלוטין בלחם. (רצוי להשתמש בלחם שאינו טרי מאוד על מנת למנוע התפוררות).
•
מחממים תנור ל- 200 מעלות, ומעמידים מחבת עם חמאה על האש.
•
צולים את הלחם על המחבת כ- 3 דקות כל צד עד שנהיה זהוב.
•
מעבירים את הלחמים לתבנית עם נייר אפיה ומכניסים לתנור ל- 12-15 דקות.
•
מוציאים ומגישים עם סירופ מייפל.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|