•מניחים את העוף בקערה ובוזקים מעליו את גרדת הלימון, כף פפריקה מתוקה, כפית עשבי תיבול פרובאנס, שיני שום כתושות, מלח ופלפל, מיץ מחצי לימון, ו-1/2 כוס יוגורט לבן פשוט.
•
מערבבים היטב כדי שהעוף יכוסה כולו, מכניסים את התיבול גם תחת העור •
מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-3 שעות.
•
מוציאים מהמקרר ומוסיפים מלח, וצולים על הגריל משני הצדדים, עד שמוכן (בין 35 ל- 45 דקות).
•
מכינים את הרוטב בקערה, מערבבים 1/2 כוס יוגורט, כף מיץ לימון, כפית חריסה (או רוטב חריף אחר), מלח ופלפל.
•
מגישים את הרוטב הקר לצד העוף.
•
בתאבון.
|